StoryEditorOCM
SavjetiMORATE PROBATI

Svježe povrće vam uvijek brzo ‘propadne‘ u frižideru? Viralnim trikom produljit ćete mu rok trajanja do 30 dana

Piše SPIZA SD
21. ožujka 2023. - 11:22

Svi mi znamo koliko je iritantno kupiti povrće i ako ga ne pojedemo odmah, shvatiti da je u samo par dana izgubilo svježinu.

Jedan korisnik TikToka otkrio je jednostavan trik kojim produljuje vijek trajanja svog povrća čak i do mjesec dana, a sve to uz pomoć jednog proizvoda iz domaćinstva. 

Armen Adamjan mladi je TikToker koji na svom profilu objavljuje informativne videe vezane za hranu, a svojim sadržajem do sada je privukao već gotovo šest milijuna pratitelja. 

U jednom od svojih videa, Adamjan je korisnicima TikToka objasnio kako će uz pomoć aliuminijske folije produljiti rok trajanja svježeg povrća u frižideru do mjesec dana. 

"Jeste li znali da će, ako uzmete zelenu salatu, umotate je u aluminijsku foliju i stavite u frižider - ona ostati svježa i hrskava do 30 dana?", rekao je u videu i dodao: "Ne vjerujete? Probajte". 

Ovaj trik uspješno funkcionira jer aluminijska folija štiti hranu od bakterija i gljivica koje se šire zrakom, ali i pomaže u zadržavanu vlage - pa se hrana ne suši istom brzinom kao inače. Jednostavnim i korisnim savjetom Adamjan je oduševio svoje pratitelje, pogotovo kada im je objasnio da ga mogu primijeniti na bilo kojem povrću kojeg žele očuvati. 

"Svakodnevno mi mijenjaš život na bolje!"

"Ovo je sjajno, probao sam i zaista uspjeva"

"Imam 30 godina i tek sad sam ovo saznao... Hvala ti na ovome!", neki su od komentara na ovaj video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 20:50