StoryEditorOCM
Županijapotpisan važan ugovor

Vodičani korak bliže dobivanju nove sportske dvorane. Sklopljen posao vrijedan čak 4,3 milijuna eura

Piše Šibenski.hr
21. prosinca 2023. - 21:39

U uredu gradonačelnika Vodica Ante Cukrova potpisan je važan ugovor koji označava početak druge faze izgradnje sportske dvorane. Ukupna vrijednost projekta je 4.308.000 eura s uključenim PDV-om. Ugovor je sklopljen s Markom Sarađenom, direktorom tvrtke “Sarađen” d.o.o., koja je izvođač radova.

Gradonačelnik Cukrov izjavio je da se očekuje završetak radova u roku od 10 mjeseci od početka radova, što znači da bi Vodičani mogli koristiti novu dvoranu krajem 2024. godine. Gradonačelnik je naglasio važnost ovog projekta za zajednicu, ističući da je to ispunjenje obećanja dano građanima Vodica.

– Do sada nismo imali zatvorenu sportsku dvoranu, što je bilo veliko ograničenje za razvoj sporta u našoj zajednici. Izgradnjom ove dvorane ne samo da ispunjavamo obećanje dano našim građanima, već stvaramo i nove mogućnosti za razvoj sporta i rekreacije za sve generacije Vodičana – rekao je gradonačelnik Cukrov.

Projekt izgradnje sportske dvorane značajan je korak naprijed za grad Vodice, koji omogućuje bolje uvjete za sportske aktivnosti i događanja u Gradu.

26. travanj 2024 15:15