StoryEditorOCM
Županijaunatoč buri

U Vodicama i Srimi održan tradicionalni turnir u tucanju uskrsnih jaja, evo tko su ovogodišnji pobjednici

Piše Šibenski.hr
18. travnja 2022. - 10:56
9. Turnir u tucanju Uskrsnih jaja u organizaciji Zajednice Hrvata BiH Šibensko-kninske županije održao se u Vodicama i SrmiInfoVodice

Po travanjskoj buri jučer je održan  9. Turnir u tucanju Uskrsnih jaja u organizaciji Zajednice Hrvata BiH Šibensko-kninske županije u Vodicama ispred župne crkve Našašća sv. Križa te u Srimi ispred župne crkve Blaženog Alojzija Stepinca.

Turnir sum kako javlja portal InfoVodice, otvorili župnik don Franjo Glasnović i gradonačelnik Ante Cukrov koji je prvi put sudjelovao na  turniru ali mu nije pomogla početnička sreća jer je župnik odnio pobjedu. 

Pobjednica turnira u Vodicama je Božena Blatančić koja prvi put nosi pobjedu iako joj je sin već bio u finalima ali nije osvojio nikada turnir, a za najljepše jaje je nagrađena Lara Prskalo iz Zagreba koja je u Vodiice stigla na blagdane.

Na Srimi je pobjedila mlada Bruna Jozanović, a po prvi put titulu je obranio Franko Zelić koji je drugu godinu za redom pobjednik u izboru za najljepše jaje, javlja portal InfoVodice.

02. svibanj 2024 10:35