StoryEditorOCM
ŽupanijaKad neće Šibenik

Primošten idućih pet godina domaćin SuperUha

Piše Vedrana Stočić
27. siječnja 2017. - 14:38

Na današnjoj sjednici Općinsko vijeće Primoštena je odlučilo: Primošten će biti narednih pet godina domaćin rock Festivala SuperUho.

Ovogdišnji ljetnji festival Žednog uha u Primoštenu, koji počinje 7. kolovoza, trajat će čak pet dana. Tri dana prašit će žestoki rock, a prvi put Primoštenci će u svom mjestu moći odgledati i festivalski program dokumentarnog filma koji je dio rock manifestacije.

Organizatori ističu da će ove godine, između ostalih, na SuperUhu nastupiti grupa Shellak predvođena legendanim Steveom Albinijem, te kantautor Conor Oberst.

Kao i prošle godine na svim ključnim lokacijama festivala posjetitelji mogu koristiti besplatan wi-fi, a prodaja ulaznica počinje 18. ožujka.

Primoštenski načelnik Stipe Petrina na na sjednici Vijeća najavio je i festival elektroničke glazbe koji će se ovog ljeta također održati u Primoštenu, a datum odružavanja bit će objavljen naknadno.

-Želimo biti prepoznatljiva urbana turistička destinacija, to ne znači da Primošten i dalje neće biti idealno mjesto za opušteni obiteljski odmor i da nećemo njegovati svoje običajno-kulturno nasljeđe koroz manifestacije kao što su Primoštenske užance-izjavio je Petrina.
 

29. lipanj 2024 07:19