StoryEditorOCM
ŽupanijaVremenska prognoza

Planirajte odmor i šetnje gradom, prirodom: čeka nas još jedan sunačan dan s temperaturom i do 16 stupnjeva. Slično vrijeme i početkom tjedna

Piše Šibenski.hr
16. siječnja 2022. - 08:17

Sunčano je, ali prohladno, jutros na šibenskom području. U 8 sati izmjerena je temperatura zraka od 3 stupnja Celzijeva.

Pretežno sunčano prevladava diljem Jadrana. Ujutro duž obale slaba do umjerena bura, poslijepodne ponegdje jugoistočni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 13 do 16 stupnjeva Celzijevih.

Slično je i u ostatku države, na kontinentalnom dijelu. Prema podacima DHMZ pretežno je sunčano, ali je u unutrašnjosti ponegdje moguća magla ili niski oblaci. Vjetar je na kopnu slab. Najviša temperatura zraka na kontinentu većinom između 6 i 10.

Slično vrijeme očekuje nas i sljedećih dana. U Dalmaciji djelomice, povremeno i pretežno sunčano. U ponedjeljak prolazno promjenjiva naoblaka s kojom može pasti poneka kap kiše na otocima.

Vjetar većinom slab, u ponedjeljak na Jadranu umjeren sjeverozapadni, a u utorak bura osobito u Dalmaciji. Temperatura bez veće promjene.

20. travanj 2024 10:50