StoryEditorOCM
Županijabrutalni ispad

Petrina žestoko odgovorio Mostovcu Grmoji: ‘Licemjerna i korumpirana šupč*** nemoj zaboraviti da si na ‘sisi‘ općine Primošten...‘

Piše Šibenski.hr
8. kolovoza 2022. - 18:26

Stipe Petrina na svom je Facebook profilu objavio žestoki odgovor saborskom zastupniku Nikoli Grmoji koji se danas u Primoštenu, na poziv bračnog para Skorin-Kapov, osvrnuo na odluku o izgradnji zida ispred njihove kuće čime im je već tri godine onemogućen prilaz garaži.

Podsjetimo, Grmoja je poručio kako će Petrinino šerifovanje doći do Sabora, ali i istražnih tijela te da slučaj Skorin-Kapov pokazuje kako naše institucije - ne funkcioniraju.

Poruku primoštenskog načelnika Petrine saborskom zastupniku Mosta prenosimo u cijelosti i bez cenzure:

"Ovaku poruku poslao sam ŠUPČINI zvanom NIKOLA GRMOJA , kao neki saborski zastupnik i na sramotu svih u RH predsjednik Antikorupcijskog vijeća !!!!!! Pretpostavljam RH . Treba naglasiti da je ŠUPAK zvani NIKOLA GRMOJA član SEKTE zvane MOST dakle iste one kojoj je predsjednik BOŽU PETROV , da, da, da upravo taj !!!

"Šupčino , prije nego što si došao u Primošten da bi podržavao KRAĐU općinskog i DRŽAVNOG ZEMLJIŠTA trebao si čuti i DRUGU STRANU . Međutim , ŠUPČINO članu sekte LUCIJA tebi to nije potrebno. Ne zaboravi Šupčino da se svatko druži sa onima kakva je sam . Obzirom da te ja jako, jako dobro poznam iz 2015. god. mislim d a je sa takvim ŠUPKOM svaka diskusija je besmislena . Dakle LICEMJERNA I KORUMPIRANA ŠUPČINO nemoj zaboraviti da si na "sisi " općine Primošten a u isto vrijeme podržavaš one koji OTIMAJU od te iste općine od koje između ostalih primaš PLAČU . ŠUPČINO bilo bi dobro da prema meni "isto kreneš kao i prema Zekanoviću " samo za razliko od spomenutog eto ja gorim od želje da tako nešto pokušaš. Nego , ŠUPČINO zašto ti nisu ADMINISTRATIVNI TERORISTI i NAJOBIČNIJI LOPOVI koji su od RH i općine Primošten UKRALI VIŠE STOTINA M2 pokazali sudske presude donesene na njihovu štetu. Stvarno ŠUPČINO , prokletstvo ove države i nacije je da NAJKORUPTIVNIJA , NAJLAŽLJIVIJA ŠUPĆINA bude na čelu nacionalnog Antikorupcijskog vijeća .

Poslali ste

Eto ŠUPČINO , to je to . Nego ŠUPČINO nadam se da ćeš uistinu o ovome govoriti u Saboru da svi vide kako ŠUPČINA NIKOLA GRMOJA brani i opravdava LOPOVE I ADMINISTRATIVNE TERORISTE koji KRADU od RH i općine Primošten a koji plaćaju tog istog Grmoju .

Poslali ste

Ako si imalo muško a NISI

Poslali ste

(pretpostavimo da jesi ) bit ću jako jako ŽALOSTAN ako na ovo ne odgovoriš kao muškarac a ne kao DEBELO UGOJENO PRASE koje se je ugojilo na tuđi račun " - napisao je Petrina.

23. svibanj 2024 08:25