StoryEditorOCM
Županijamladići, svaka čast!

Od Savudrije do Prevlake: Tomislav, Stipe i Ivan u 16 dana prevalili 1000 kilometara na biciklima za pomoć kninskoj udruzi!

Piše Šibenski.hr
3. lipnja 2021. - 21:37
Mladi biciklisti u svojoj humanitanoj turi prošli su i kroz Šibenik, a na Poljani im je priređen dočekNikša Stipaničev/Cropix

Trojica mladih biciklista Tomislav Jurić-Ćivro, Stipe Džalo i Ivan Milošević prevalili su nevjerojatnih 1000 kilometara duž cijele Jadranske obale od Savudrije do Prevlake za  pomoć djeci i mladima s teškoćama u razvoju od Savudrije do Prevlake.

Humanitarna tura krenula je 13., a završila  29. svibnja. S najzapadnije točke Republike Hrvatske do najjužnije kopnene točke.  ambasadori Udruge Sveti Bartolomej iz Knina odvozili su turu za šesnaest dana s jednim danom pauze.

"Hvala našim ambasadorima, hvala njihovim obiteljima, hvala dobrim anđelima koji su se brinuli za  naše ambasadore. Hvala svim sadašnjim i budućim donatorima. Hvala medijima koji su pratili naše ambasadore od početka do kraja Adriatic tour-a.

Na Adriatic tour-u za "Svetog Bartolomeja“ otvoreni su računi za uređenja ZERRP-a (Zabavno  Edukacijsko Rehabilitacijsko Rekreacijskog Parka) oko Poludnevnog boravka za djecu i mlade s teškoćama u razvoju. Na humanitarne račune do danas je uplaćeno 4.550,00 kuna", izvijestili su iz kninske udruge.

image
Ruta kojom su pedalirala trojica mladića za pomoć djeci i mladima s teškoćama u razvoju
17. travanj 2024 13:04