StoryEditorOCM
ŽupanijaSve za Tijat

Novi brk krasi 65-godišnjeg ljepotana, za uspomenu Šime Strikoman snimio Milenijsku fotografiju

Piše šibenski.hr, infovodice
5. siječnja 2020. - 17:58

U nedjlju,  točno u podne Saša Jurat i Ivana Beban iz Fb grupe „Tijat u srcu“ uručili su novi, veliki i pravi „brk“ časniku palube broda Tijat, Dinu Lukačiću. Nakon zajedničke Milenijske fotografije Šime Strikomana, brk je postavljen na pramac broda Tijat i ubuduće će krasiti ovog 65-godišnjeg ljepotana.

Ovim činom potvrđena je dugogodišnja „ljubav“ i briga mnogobrojnih članova Fb grupe "Tijat u srcu" prema svom željeznom ljubimcu.

 

 

Da podsjetimo, nakon remonta, a ploveći na zahtjevnoj liniji prema otocima Susku, Srakane i Unije, brodu Tijat se oštetio brk. Stari je završio u otpadu, a postavljen je jedan mali  "pubertetski" brk crne boje,  kako je netko napisao, u stilu Clarka Gablea.

Kako je Tijat brod kojemu ipak stoje pravi muški brkovi za poklon je dobio ni manje ni više nego pravi brk koji je izradio Siniša Mikelić iz mjesta Banjola na otoku Rabu.

Treba svakako napomenuti da je ideju o kupnji i zamjeni brka za Tijat pokrenula Ivana Beban iz fb grupe "Tijat u srcu", a u kupnji brka financijski su sudjelovali nekolicina članova spomenute grupe, pišu Infovodice.
 

01. svibanj 2024 02:09