StoryEditorOCM
ŽupanijaDO DALJNJEGA

Dio srednjih škola u Šibeniku od ponedjeljka prelazi na online nastavu, model C uvodi se i u osnovne škole u Kninu, Murteru, Drnišu...

Piše Šibenski.hr
5. studenog 2021. - 17:55

Srednje i osnovne škole u Šibensko-kninskoj županiji kojima je osnivač Šibensko-kninska županija od ponedjeljka će raditi prema A i C modelima, dok će se, pak, u nekim školama kombinirati oba modela.

Prema modelu A (nastava u učionicama) radit će osnovne škole Čista Velika, A. M. Petropoljskog u Drnišu, Pirovac, Primošten i Rogoznica.

Prema modelu C (online nastava) radit će osnovne škole Kistanje, Domovinske zahvalnosti i Franje Tuđmana u Kninu, Murterski škoji, Skradin, Vjekoslava Kaleba u Tisnom te Krsto Odak u Drnišu.

Od srednjih škola prema modelu A radit će Gimnazija Antuna Vrančića, Ekonomska škola, Prometno-tehnička škola, Tehnička škola, Ivana Meštrovića u Drnišu, Srednja strukovna škola kralja Zvonimira u Kninu, Lovre Montija u Kninu te Glazbena škola Ivana Lukačića u Šibeniku.

Kombinajući A i C modele radit će šibenska Industrijsko-obrtnička škola te Turistička škola.

Nastava će na ovaj način trajati do opoziva odluke.

- Obvezuju se ravnatelji školskih ustanova da kontroliraju provođenje epidemioloških mjera - poručio je na kraju Darko Dukić, načelnik županijskog Stožera civilne zaštite.

04. svibanj 2024 13:13