StoryEditorOCM
ŽupanijaIzborna skupština

Delegati šibensko-kninskog HSS-a odlučili jednoglasno; Marin Mikšić, novi- stari predsjednik

Piše Šibenski.hr
20. ožujka 2018. - 13:25

Nakon provedenih unutarstranačkih izbora po općinama i gradovima u Šibensko-kninskoj županiji, sinoć su HSS-ovi delegati iz Knina, Drniša, Šibenika, Kijeva, Ružića, Pirovca, Tisnoga,Vodica, Tribunja i Rogoznice na izbornoj skupstini HSS-a za Šibensko-kninsku županiju, u nazočnosti predsjednika HSS-a Kreše Beljaka, izabrali novo vodstvo.

Za predsjednika jednoglasno je izabran Marin Mikšić koji je tu dužnost obnašao posljednih godinu dana. Za potpredsjednike su izabrani Zvone Radić (Kijevo), Kristijan Lovrić (Šibenik), Hrvoje Miljak (Ružić), Antonio Begić (Pirovac), za tajnika je izabran Marko Andabaka (Vodice), a blagajnika Albert Popovic (Drniš).

Izabran je i novi Županijski odbor, Milorad Mišković, Damir Prnjak, Vlado Grubišin, Anđelko Meić, Kršimir Boršić, Zdravko Živković, Goran Grguričin, Nikola Lemac, Ante Maloča, Neno Elez, Frane Frkić, Slobodan Ukić, Milan Buzov, Krsto Barić, Anita Stijepić, Marko Eraković, Davor Živković, Veronika Tomić, Stipo Ercegovac, Rajko Čuzela Papata.

Na skupštini je izabran i novi Nadzorni odbor te Časni sud. Ovom izbornom skupštinom završena je konsolidacija stranke koja je trajala posljednih godinu dana. U sljedećem periodu nastavit će se s organiziranjem stranke na terenu posebice na otoku Murteru i drugim dijelovima županije gdje HSS ima stoljetnu tradiciju.

28. travanj 2024 13:43