StoryEditorOCM
ŠibenikZeleni grad Šibenik poziva stanovnike stare gradske jezgre

U tijeku podjela kartica za odlaganje komunalnog otpada u podzemnim spremnicima. Bez kartice nećete moći otvoriti spremnik

Piše šibenski.hr
19. listopada 2018. - 17:32

Iz Zelenog grada Šibenik obaviještavaju građane i pravne osobe u staroj gradskoj jezgri i to u ulicama:

17. BUNTOVNIKA, A.ZORIČIĆA, B.H.BILINIĆA, BUKOVAČKA, DOBRIĆ, DOBRODOLAČKA, F. DIVNIĆA, FRA NIKOLE RUŽIĆA, FRANE DISMANIĆA, GRADITELJA SKOKA, I. MRNAVIĆA, J. DALMATINCA, J. UTJEŠINOVIĆA, JURJA PETROVIĆA, KNINSKA, KRALJA TOMISLAVA, KRSTE STOŠIĆA, M. KOLUNIĆA, MALI PROLAZ, MARTINSKA, MESARSKE STUBE, OBALA DR. FRANJE TUÐMANA, OBALA PALIH OMLADINACA, OBALA PRVOBORACA, P.NAKIĆA, PEKARSKA, POD TVRÐAVOM KOD GROBLJA, PROLAZ KROZ ZIDINE, PROMINSKA, PRVIĆKA, PUT GROBLJA, SRIMSKA, STRME STUBE, STUBE A. MEDULIĆA, STUBE DRAGOJEVIĆA, STUBE I. LUKAČIĆA, STUBE P. KAERA, SV. JULIJANE, SVETE LUCE, SVETOG KRIŽA, SVETOG KRŠEVANA, TRG A.KAČIĆA, TRG REPUBLIKE HRVATSKE, VODIČKA, ZATONSKA I ZLARINSKI PROLAZ, da je u tijeku podjela kartica za odlaganje komunalnog otpada u podzemnim spremnicima na četiri lokacije: Riva (dvije lokacije), Dolac (Parking) i Put groblja (Sv. Ana)

- U pripadajuće podzemne spremnike bacaju miješani komunalni otpad od 40L, što je ujedno i količina koja će biti zaračunata prilikom odlaganja otpada i izračuna varijabilnog dijela u novom načinu obračuna koji uskoro stupa na snagu. 

Korisnici starog dijela grada čija ulica nije na popisu miješani komunalni otpad mogu privremeno odlagati u posude u Ulici Kralja Zvonimira ( na Starom pazaru)  do skore gradnje dodatnih podzemnih spremnika na toj lokaciji čime će se u tom dijelu grada u potpunosti ukloniti posude i kontejneri, odnosno korisnici će koristiti isključivo kartice za odlaganje otpada.

Uz karticu građani će dobit i obavijest o mjestu odlaganja. Građani koji se ne zateknu na adresi, ostavit će im se obavijest da svoju karticu mogu preuzeti u prostoru tvrtke Zeleni grad Šibenik d.o.o. na adresi Stjepana Radića 100, Šibenik.

Mole se građani i pravne osobe iz stare gradske jezgre (gore navedenih ulica) da na vrijeme preuzmu svoje kartice jer od 1. studenoga 2018 godine. neće moći bez kartice otvoriti podzemne spremnike. poruk je iz gradske komunalne tvrtke Zeleni grad Šibenik.

 

26. travanj 2024 17:18