StoryEditorOCM
Šibenikvalentinovo na poljani

Turistička zajednica, Grad i RatCat kolektiv organiziraju zanimljiv program ove nedjelje, pročitajte kako će Šibenik proslaviti Dan zaljubljenih

Piše Šibenski.hr
12. veljače 2021. - 14:26

Prigodnim i već tradicionalnim programom u centru grada na dan zaljubljenih,Valentinovo će i ove godine zajedno obilježiti Turistička zajednica grada Šibenika, Grad Šibenik i RatCat kolektiv.

U jutarnjim satima nedjelje, na uređenom glavnom gradskom trgu Poljana, šibenski DJ Nick Jelly izvest će jednoipolsatni glazbeni set tijekom kojeg će Turistička zajednica grada darivati cvijećem i slatkišima građane.

Da atmosfera na Poljani bude prava, brinut će od 10 sati ujutro ekipa Radio Šibenika i portala Glazbeni.info, a za vizualni ugođaj pobrinut će se Deni Design.

Zbog aktualnih epidemioloških mjera, dakako, ove godine neće biti zadržavanja i velikog druženja već će se program odvijati kao scena ‘u prolazu’ koju će na svoj način obogatiti i šibenski TOP Events, specijalizirani za animaciju djece i odraslih.

Kakvo su iznenađenje za prolaznike pripremili, doznat ćemo u nedjelju ujutro na obnovljenoj i uređenoj Poljani koja je, kao omiljeno gradsko šetalište, uvijek i bila promenada zaljubljenih.

25. travanj 2024 11:43