StoryEditorOCM
ŠibenikU povodu blagdana sv. Nikole

Slatki darovi za mališane koji se liječe na Odjelu pedijatrije: ‘Svima želim da božićne blagdane provedu u svojim domovima‘

Piše šibenski.hr
6. prosinca 2021. - 13:03

U povodu blagdana sv. Nikole, zaštitnika djece, Grad Šibenik je i ove godine prigodno darivao najmlađe pacijente Opće bolnice Šibensko – kninske županije. Zbog epidemioloških razloga nije organiziran tradicionalni obilazak Odjela pedijatrije, već je gradonačelnik Željko Burić prigodne poklone uručio liječnicima i medicinskom osoblju Odjela, koji će potom slatke pakete podijeliti mališanima.

- Želja nam je na današnji dan razveseliti djecu i učiniti im boravak u bolnici ugodnijim. Svim pacijentima šibenske bolnice, a posebno najmlađima, želim brz oporavak te da božićne blagdane provedu u svojim domovima“, poručio je gradonačelnik Željko Burić.

V.d. ravnatelja Kristijan Stipaničev zahvalio je gradonačelniku na dolasku te se pridružio lijepim željama u povodu blagdana sv. Nikole.

Sveti Nikola je zaštitnik djece, pomoraca, putnika, djevojaka, siromaha, pekara, ribara, zatvorenika i trgovaca, a obilježava se 06. prosinca.

19. travanj 2024 13:03