StoryEditorOCM
Šibenikod nove godine

Šibenska komunalna tvrtka kreće s novim projektom, sve će početi na Šubićevcu

Piše Šibenski.hr
13. prosinca 2023. - 17:17

Iz komunalne tvrtke ‘Zeleni grad Šibenik‘ obavještavaju korisnike svojih usluga da od 1. siječnja 2024. godine započinju s pilot projektom sakupljanja biorazgradivog otpada na području gradske četvrti Šubićevac.

- Obavještavamo korisnike koji žive u kućanstvu na području gradske četvrti Šubićevac i koji imaju zelenu, žutu i plavu kantu da će djelatnici Zelenog grada Šibenik d.o.o. od 18. prosinca 2023. godine započeti s dostavom smeđe kante za biorazgradivi otpad uz koju će dostaviti upute za odlaganje biorazgradivog otpada kao i raspored sakupljanja- kazali su iz Zelenog grada Šibenik.

Za korisnike koji žive u višestambenim jedinicama (zgradama), Zeleni grad Šibenik d.o.o. će od 3. siječnja 2024. godine započeti s podjelom kućnih ventilirajućih spremnika volumena od 10 litara s 50 biorazgradivih vrećica, te postaviti spremnike od 1100 litara sa smeđim poklopcem na javne površine i uputama o ispravnom odlaganju biorazgradivog otpada.

- Molimo korisnike naših usluga da slijede upute i da u navedene spremnike odlažu isključivo biorazgradivi otpad- poručili su iz šibenske komunalne tvrtke

29. travanj 2024 10:31