StoryEditorOCM
Šibenikdrastično rješenje

Ni na omiljenom gradskom kupalištu više nećete moći parkirati besplatno!? Hoće li na Jadriji osvanuti rampe?

Piše Ivo Mikuličin
25. rujna 2023. - 08:48

Kad biste zakazali sastanak, na kojemu bi bili pozvani predsjednik Šibenskog sportskog saveza, šibenski pročelnik za komunalnu djelatnost i predsjednik Mjesnog odbora Jadrija, a na sjednici se pojavila jedna osoba, ipak bi bio stopostotni kvorum. Razlog: sve tri funkcije obavlja Joško Jurić! Stoga Joško kao pročelnik treba ispuniti obećanja koja je dao Jošku, kao predsjedniku MO Jadrija! Zbog svega nas je itekako zagolicala njegova o izjava o uređenju obale na Jadriji.

- Oko projekta zaštite prostora na Jadriji od kabina do rive, koju zovemo “bazen” postoji potpuno suglasje. To smo utvrdili na sastanku sa šibenskim gradonačelnikom dr. Željkom Burićem i splitskim pomorskim stručnjakom ing. Ivicom Galassom. Osobno, razmišljam o još jednom problemu, ljetnoj zakrčenosti dijela obale automobilima. Jedno od rješenja je i postavljanje rampe - kazao nam je Jurić.

Za postavljanje rampe su i neki starosjedioci na Jadriji.

- Ja sam da se rampa stavi na ulazu na Jadriji, te minimalno naplaćuje. Da je on, uz plaćanje godišnjeg paušala, slobodan samo za stalne žitelje Jadrije - predlaže Boško Mandić.

09. svibanj 2024 02:42