StoryEditorOCM
Šibenik‘PANJ GODINE‘

Nesvakidašnji izbor nastavlja se i ove godine: Šibenčani biraju najbolje otpilano stablo, glasati možete do sutra

Piše T. V.
18. svibnja 2024. - 15:26

Facebook stranica "Panj godine" nastavlja i u 2024. s nesvakidašnjim izborom najbolje otpilanog stabla u Šibeniku.  Glasanje je još uvijek u tijeku i traje do sutra. U izboru je 13 panjeva, a glasati se može za koliko god panjeva poželite.

"Panj po panj, dani nestali u moru...

Konačno, nakon što smo uspješno preživjeli parlamentarne izbore, rasplet sezone HNL-a i Eurosong, vrijeme je da se posvetimo našem malom, ali ne i nevažnom natjecanju u kojem je jedini uvjet da kandidati - nisu preživjeli.

Bez brige, kod nas nema koaliranja, sudaca ni žirija, a izborni sustav je jednostavan: panj s najviše vaših glasova okrunit ćemo laskavom titulom najboljeg otpilanog stabla u Šibeniku!

Nema čak ni glasačkih mjesta ni brojeva telefona, ne morate u biti uopće mrdnuti guzom da bi sudjelovali u glasanju, dovoljno je na objavu s vama najmilijim panjem na ovoj stranici staviti like.

Kakva je trenutna situacija? Pa, tijesno je na vrhu. "Zidić i panjić" (Baldekin) i "Gupčeva panjina" (ulica Matije Gupca, kod Bolnice) prednjače, ali "Panj pred ulazom" (Buale) i "Panj i pergola" (kod hotela Jadran) pušu im za korijenovim vratom. U igri su itekako i "Šuma panjeva - Bu(d)ale", "Panj u afan" (uz Krešimirov dom), "Panj barska stolica" i "Panjkirno mjesto" (oba Baldekin), a nešto će se pitati i ostale kandidate. Iz laganog, ali ne i nedostižnog zaostatka još uvijek vrebaju "Panjić kod pizzerie" (kod ex. Kina Tesla), "Zaboravljeni panj" (Živica b.b.), "Panj i brat" i "Zdrav ko panj" (opet oba Baldekin) te "Panj je kriv!" (poviše Gimnazije).

Glasati možete za koliko god panjeva poželite (u izboru ih je ukupno 13), a glasanje (odnosno lajkanje) je otvoreno do nedjelje, 19. svibnja u 00:00 (ponoć).

Sretno svim kandidatima, a mi se uskoro čujemo sa službenim rezultatima neslužbenog izbora godine!", stoji u objavi na Facebooku.

02. lipanj 2024 00:44