StoryEditorOCM
ŠibenikNove epidemiološke mjere

Nema covid potvrda na Adventuri, ali ima maski: evo kakva su pravila za koncerte i druženje u Đardinu

Piše šibenski.hr
3. prosinca 2021. - 10:52

Organizatori šibenske Adventure na svojoj Facebook stranici objavili su nove odluke vezano za epidemiološke mjere koje će se morati poštovati.

Podsjećamo, za ulaz u Đardin neće vam trebati covid potvrde. Međutim, prema najnovijim uputama bit će obvezne zaštitne maske u one dane kada će biti organizirani koncerti, a takav dan je i večeras kada nastupa bend BluVinil

- Preko dana i navečer kad nemamo koncerte u Parkić se ulazi bez covid potvrda i bez maski, ali pazi se na držanje razmaka. Međutim, preko dana i navečer kad imamo koncerte u Parkiću je obvezno nošenje maski, dezinfekcija ruku i pazi se na držanje preporučenog razmaka- poručili su organizatori Adventure.

Oni naglašavaju kako će biti 3 ulaza u Parkić: Poljana i 2 bočna ulaza (zatvara se prolaz kod spomenika Petra Krešimira IV).

-Ova tri ulaza će biti svojevrsni punktovi, kad su koncerti (bilo ujutro ili navečer) na kojima će se dijeliti maske koje su obvezne za vrijeme veće posjećenosti /koncerti, dezinficirati ruke, upozoravati na držanje razmaka- zaključuju organizatori Adventure.

19. travanj 2024 00:46