StoryEditorOCM
ŠibenikŠUŠKA SE ŠUŠKA

Nasljednik Ante Nakića na mjestu pročelnika za komunalne djelatnosti bit će - Joško Jurić?

Piše Zdravko Pilić
27. travnja 2023. - 13:28

Čim je grad Šibenik raspisao Javni natječaj za imenovanje novog pročelnika Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, u kuloarima su odmah krenule špekulacije tko bi to mogao biti.

Jer, kao što je to davno govorio pokojni Marko Slavica, natječaj se ne raspisuje dok ne znaš tko će biti izabran! Dakle, ako je vjerovati kuloarima, novi šibenski pročelnik za komunalne djelatnosti trebao bi biti povratnik u gradsku upravu, nekadašnji pročelnik za društvene djelatnosti grada Šibenika, Joško Jurić.

Jurić je do dolaska nove županijske vlasti bio ravnatelj Doma zdravlja, s čijeg je čela otišao nakon što ga nova vlast – Marko Jelić i Stipe Petrina – na njemu više nije vidjela, nego je umjesto njega izabrala dr. Borisa Magazina.

Trenutno se tako nalazi na mjestu rukovoditelja službe računovodstva Doma zdravlja Šibenik.

Formalne uvjete zadovoljava. Diplomirani je ekonomist, što se uklapa u uvjete natječaja, na koji se može javiti ‘ magistar/ra struke ili stručni specijalist pravne, ekonomske ili tehničke struke sa najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, organizacijskih sposobnosti i komunikacijskih vještina potrebnih za uspješno upravljanje upravnim tijelom.‘

Kao što je poznato, dosadašnji pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti Ante Nakić je iz ‘osobnih razloga‘ podnio zahtjev za sporazumnim raskidom radnog odnosa.

26. travanj 2024 01:24