StoryEditorOCM
ŠibenikSTO POSTO DOMAĆA

Najbolju viagru - i to sto posto prirodnu, bez kemije - ne nudi Pfizer, nego Grozdana Brajković na šibenskom pazaru. Poznata i kao skradinski Ferero !

Piše Zdravko Pilić
12. ožujka 2024. - 11:42

Najbolju viagru – i to sto posto prirodnu, bez kemije - ne pravi Pfizer, nego naša domaća žena Grozdana Brajković. I nema je kupit u apoteci, nego samo u nje, na njezinom banku na šibenskoj pijaci. Bez recepta! I bez obaziranja je li vas ko od poznatih gleda! Ne morate se u Grozde opravdavati da to pitate i uzimate za prijatelja!

‘ Mi iz Dubravica to još zovemo i naš domaći, skradinski Ferero Rocher. Diže i mrtve!‘ - veli nam Grozda i nabraja sastojke – ‘U nju ide mlivena smokva, malo našeg domaćeg rogača, isto tako mlivenog, vanilin šećera, ruma, malo domaće rakije, onda staviš još malo naranče, domaće, nagrataš, sok iscidiš, malo limuna domaćeg. I sve to lipo izmišaš, povežeš, dodaš malo čokolade, za kuhanje, s malo maslaca. I na kraju kad sve skupa povežeš, samelješ malo Petit Beure kekse, pospeš da se sve skupa poveže! Ili, ko hoće ili ako ima, umisto keksa doda još mliveni bajam ili oras. To je još vijagrovitije!‘ - veli nam Grozdana čije nam stalne mušterije na šibenskom pazaru tvrde da je njezin pripravak sto posto učinkovit. Ako vas ne digne, onda će vas barem spuštat. Na zahodsku školjku. Jer glavni sastojak, suha smokva je, to je već opće poznato, provjereni laksativ.

Stalni Grozdanini kupci su i turisti, koji vole šetati po šibenskom pazaru, a svakog je ‘desetog u misecu‘ i na najpoznatijem dalmatinskom sajmu u Benkovcu. I tamo je njezina viagra poznati brend!

26. travanj 2024 12:41