StoryEditorOCM
ŠibenikRedovni nastavni program

Kod šibenskog gradonačelnika brodarički osnovci doznali dobru vijest: u tijeku je postupak izrade dokumentacija za izgradnju školske sportske dvorane

Piše šibenski.hr
19. studenog 2019. - 12:30

Šibenski gradonačelnik Željko Burić primio je danas 40-ak učenika osnovne škole Brodarica u svom uredu. Riječ je o redovnom nastavnom programu trećih razreda osnovnih škola u okviru kojeg djeca uče o pojmovima lokalne i regionalne samouprave.

„ Najljepši dio posla je susretati se s vama, mladima, koji ste nositelji budućnosti našeg grada i naše države. Naš cilj je graditi infrastrukturu kako bi vaše obrazovanje učinili kvalitetnijim i stvarati društvo u kojem ćete s vašim obiteljima živjeti zadovoljno“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

Brodaričke mališane zanimao je niz pitanja o poslovima gradonačelnika, a pokazali su i izvrsno poznavanje šibenske povijesti.

 

 

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić kazao je ovom prigodom kako je u tijeku postupak izrade dokumentacija za izgradnju školske sportske dvorane u Brodarici, što je razveselilo osnovnoškolce.

Ravnateljica Osnovne škole Brodarica Maja Morić, zajedno s nastavnicama, uputila je gradonačelniku riječi zahvale na održanom primanju.

28. svibanj 2024 15:44