StoryEditorOCM
Šibenikza najmlađe pacijente

I šibenska bolnica božićnu želju ima: ‘Molimo sve ljude dobre volje da nas podrže‘

Piše Šibenski.hr
18. prosinca 2023. - 13:13
U šibenskoj bolnici žele urediti igralište za najmlađe pacijenteFacebook/Opća bolnica šibensko-kninske županije

Opća bolnica Šibensko – kninske županije završava izrazito uspješnu 2023. godinu obilježenu zanavljanjem medicinske opreme, uspješnim završetkom projekata investicijskog održavanja te zapošljavanja deficitarnog medicinskog kadra, a za kraj godine zaželjeli smo božićnu želju za svoje najmlađe pacijente i molimo sve ljude dobre volje da nas u tome podrže, objavili su iz Opće bolnice šibensko-kninske županije

- Namjera nam je urediti i opremiti dječje igralište pokraj odjela pedijatrije Opće bolnice Šibensko – kninske županije. Svrha ovog projekta je stvaranje sigurnog, poticajnog i veselog okruženja za djecu koja dolaze na preglede specijalističko – konzilijarne zdravstvene zaštite na odjel za dječje bolesti, ali i na druge odjele Opće bolnice Šibensko – kninske županije.

Vaša podrška pomoći će nam stvoriti prostor u kojem će djeca moći privremeno zaboraviti na medicinske izazove i uživati u igri, čime će se poboljšati njihovo emocionalno stanje i opće dobrostanje.

Sredstva koja prikupimo bit će pažljivo usmjerena prema uređenju dječjeg igrališta u vidu postavljanja antistresnih podloga, konstrukcije dječjeg igrališta te klupa za roditelje i pratnju djece u hladu borova neposredno uz zgradu odjela pedijatrije.

Svi zainteresirani koji su voljni u okviru svojih mogućnosti sudjelovati u ovom projektu molimo da nam se jave na ravnateljstvo@bolnica-sibenik.hr- kazali su iz Opće bolnice šibensko-kninske županije

29. travanj 2024 02:19