StoryEditorOCM
ŠibenikHUMANITARNI KARAKTER

Dvije haljine Najljepših mama Hrvatske idu na aukciju. Novac ide za slikovnice Danči Mihovilčević, kao poklon šibenskoj i varaždinskoj bolnici

Piše Zdravko Pilić
1. svibnja 2024. - 17:00

Najljepša Mama Hrvatske i ove godine ima humanitarni karakter. Naime, u finalu koje se održava u Šibeniku 4. svibnja, u Kući umjetnosti Arsen će biti održana modna revija pod nazivom "Žena" varaždinske dizajnerice Snježane Radev, vlasnice brenda Brokat Varaždin. 

Ova humanitarna modna revija je u suradnji s Miss Hrvatske pa će uz prošlogodišnje mame koje imaju krunu i/ili lentu reviju nositi i predstavnice Miss Hrvatske.

Dvije haljine iz modne kolekcije idu na aukciju, a iznos kojeg prikupimo aukcijom namijenjen je kupnji slikovnica "Nešto ćeš lijepo sanjati" autorice dr. Danći Mihovilčević, šibenske anesteziologinje, najavila je Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licencije za NMH.

‘Slikovnice će biti poklonjene šibenskoj i varaždinskoj bolnici kako bi najmanjim pacijentima olakšali pripremu pred operaciju i zahvate te boravak u bolnici.

Aukcija završava u četvrtak 2. svibnja u 23:59 sati. Ponuđači najviše cifre bit će obaviješteni putem emaila, a u tijeku finala izbora NMH, kazati ćemo i tko su.  Početna cijena je 120 eura za svaku haljinu, a svoje ponude možete slati na email adresu: najljepsamamapress@gmail.com‘ - poručuju iz direkcije za izbor najljepše mame Hrvatske

27. svibanj 2024 11:11