StoryEditorOCM
ŠibenikNA MAGISTRALI

Do stadiona na Šubićevcu uskoro će se voziti sigurnije: grad najavio obnovu opasne dionice: ‘Tu je baš velika strmina...‘

Piše Toni Veljača
2. studenog 2023. - 17:57
Pristup zapadnoj strani stadiona na Šubićevcu uskoro bi trebao dobiti novo i za sve sudionike u prometu - sigurnije rješenje.Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Pristup zapadnoj strani stadiona na Šubićevcu uskoro bi trebao dobiti novo i za sve sudionike u prometu - sigurnije rješenje. Preciznije, riječ je o dijelu Jadranske magistrale, odmah do restorana „Vila Velebita“ koji se do sada pokazao izuzetno opasnim.

U planu je naime rekonstrukcija skretanja koje vodi do parkinga i ulaza na zapadnu tribinu stadiona, a kako doznajemo od dogradonačelnika Šibenika, Danijela Milete, zahtjev za novim prometnim rješenjem već je poslan prema Hrvatskim cestama.

- Tražili smo od Hrvatskih cesta da ugovori svu dokumentaciju do izvedbenog projekta. Već je definirano i tko će ga izraditi. To je trenutno u fazi  koja prethodi ishodovanju lokacijske dozvole. Kako i sami znate ulica je strma, nesigurna i obnova te prometnice je prijeko potrebna – zaključuje Mileta.

28. travanj 2024 18:49