StoryEditorOCM
Crna kronikateške ozljede

U zaleđu Šibenika motociklist skrivio lančani sudar zbog kojeg je završio u bolnici

Piše K. G.
20. svibnja 2024. - 14:23

U petak 17. svibnja oko 13,30 sati u Kistanjama, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, izvijestili su iz šibensko-kninske policije:

- Prometna nesreća se dogodila na način da je 61-godišnjak, upravljajući motociklom zadarskih registarskih oznaka, ulaskom u desni zavoj nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste te prelazi u suprotni prometni trak, uslijed čega dolazi do sudar s osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 34-godišnjak, nakon čega se motocikl odbija i udara u motocikl zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 49-godišnjak, a koji se prethodno kretao iza motocikla kojim je upravljao 61-godišnjak.

U Općoj i veteranskoj bolnici u Kninu 61-godišnjem vozaču motocikla su konstatirane teške tjelesne ozljede te je zadržana na bolničkom liječenju.

Protiv 61-godišnjeg vozača zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama podnesen je obvezni prekršajni nalog- kazala je policijska glasnogovornica Sanja Baljkas.

24. lipanj 2024 23:29