StoryEditorOCM
Crna kronikaUhićen 27- godišnjak

U Šibeniku bježao prometnoj policiji. Kada su ga ‘plavci‘ konačno zaustavili, jednog je manevrom automobila lakše ozlijedio

Piše šibenski.hr
20. travnja 2021. - 09:36

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom osumnjičenim za prisilu prema službenoj osobi, izvijestili su iz šibensko-kninske policije:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako osumnjičeni 10. travnja oko 22,30 sati u Šibeniku, nakon što je od strane policijskih službenika uočen da upravlja osobnim vozilom pod prekršajem, nije postupio po zapovijedi (svjetlosni i zvučni signali) da zaustavi osobno vozilo već se naglo udaljio i tijekom potjere počinio niz drugih prometnih prekršaja. Po zaustavljanju osumnjičeni se oglušio na zapovijed da iziđe iz osobnog vozila već je manevrima osobnim automobilom udario jednog policijskog službenika i lakše ga ozlijedio te pobjegao.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

18. travanj 2024 02:08