StoryEditorOCM
Crna kronikanemili događaj

U Rakovom Selu dvojica muškaraca napali novinarku dok je obavljala svoj posao. Obojica su privedeni

Piše Šibenski.hr
28. prosinca 2023. - 09:46

Policijski službenici Policijske postaje Šibenik dovršili su kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prisila prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi na štetu 52-godišnje novinarke, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske:

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je jučer oko 10 sati u Rakovom Selu u Dubravi kod Šibenika, za vrijeme dok su snimali prilog za emisiju, 62- godišnjakverbalno napao zaposlenicu medijske kuće, 52- godišnju novinarku. Osim toga, muškarac je novinarku spriječio u obavljanju njenog posla, nakon čega je ženu udario po ruci u trenutku dok je pozivala policiju- kazala je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Kako se doznaje u policiji, kada su policijski službenici stigli na mjesto događaja zatekli su 32- godišnjaka koji je u nazočnosti policije vrijeđao 52- godišnju novinarku.

- Na koncu, 32-godišnjak je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku te je pravomoćnom sudskom presudom  kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 500 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 62- godišnjak je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- zaključila je policijska glasnogovornica.

02. svibanj 2024 00:49