StoryEditorOCM
Crna kronikaKrš i lom

U prometnoj nesreći u pirovačkom zaleđu jedna osoba zadobila po život opasne ozljede, sudar skrivio pijani 41-godišnjak

Piše šibenski.hr
14. srpnja 2021. - 09:47

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 17,15 sati dogodila nedaleko mjesta Banjevci po život opasne ozljede zadobio je 33-godišnji vozač osobnog automobila koji je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko- kninske.

-Do prometne nesreće je došlo kada 41-godišnjak, vozeći pod utjecajem alkohola, upravljajući osobnim automobilom Fiat zadarskih registarskih oznaka, nije svoje vozilo držao na sredini obilježene prometne trake, već s vozilom prelazi u lijevu prometnu traku, namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, kojom prilikom udara u nadolazeći osobni automobil BMW kojim je upravljao 33-godišnjak. Od siline udara BMW je sletio s ceste i tom prilikom je vozač zadobio ozljede opasne po život dok su njegov 26-godišnji suvozač i vozač Fiata lakše ozlijeđeni. Zbog zadobivenih ozljeda vozač BMW-a je zadržan na liječenju.

Zbog izazivanja prometne nesreće, 41-godišnji vozač Fiata će uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- izjavio je Šime Pavić, policijski glasnogovornik.

19. travanj 2024 09:38