StoryEditorOCM
Crna kronikaKAZNENA PRIJAVA

U prometnoj nesreći na Baldekinu motociklist zadobio teške tjelesne ozljede. Nesreću skrivio pijani 83-godišnji vozač automobila

Piše T. V.
15. ožujka 2024. - 09:28

Jučer, 14. ožujka oko 13.25 sati u Šibeniku ul. Stjepana Radića dogodila se prometna nesreća u kojoj je 54 - godišnjak, vozač motocikla zadobio teške tjelesne ozljede.

Prometna nesreća se dogodila na način da je 83-godišnjak kojem je izmjerena koncentracija alkohola u organizmu od 0,31 g/kg, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja te vršeći radnju skretanja u lijevo nije propustio sva vozila koja se kreću iz suprotnog smjera, uslijed čega dolazi do sudara osobnog vozila i motocikla šibenskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 54- godišnjak, doznaje se od šibenske policije. 

- Od siline udara i pada na kolnik 54- godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede okvalificirane u Općoj bolnici u Šibeniku, te je zadržan na bolničkom liječenju. Protiv 83-godišnjeg vozača je zbog izazivanja prometne nesreće podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku - izjavila je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

27. travanj 2024 15:32