StoryEditorOCM
Crna kronikaPritvoren 39- godišnjak

U Bilicama bejzbol palicom razbio sva stakla na automobilu 47- godišnjakinje; Potom je njezinog izvanbračnog supruga udario drvenom palicom u glavu

Piše šibenski.hr
16. srpnja 2020. - 17:03

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je 39- godišnji državljanin Republike Hrvatske zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teške tjelesne ozljede i oštećenje tuđe stvari, te je provedena dokazna radnja ispitivanja osumnjičenika, izvijestili su iz šibenskog Tužiteljstva.

- Postoji osnovana sumnja da je 39- godišnjak 13. srpnja 2020. oko 5.30 sati u Bilicama, bez ikakva povoda drvenom bejzbol palicom udarao po osobnom automobilu šibenskih registarskih oznaka parkiranom na prilazu kuće u kojoj stanuje vlasnica, razbivši sva stakla na automobilu i pričinivši štetu u iznosu od oko pet tisuća kuna- kazali su u DORH-u.

Nadalje, osnovano se sumnja da se potom udaljio niz ulicu što je uočio izvanbračni suprug vlasnice automobila i krenuo za njim. Kad su došli ispred njegove kuće, osumnjičenik je, osnovano se sumnja, u cilju da izvanbračnog supruga vlasnice automobila teško tjelesno ozlijedi, drvenom ga palicom udario u glavu pa je oštećenik pao na koljena, a osumnjičenik ga je nastavio palicom udarati po cijelom tijelu zadavši mu teške tjelesne ozljede- istaknuli su u šibenskom Tužiteljstvu.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku da osumnjičeniku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i opasnosti od ometanja postupka utjecajem na oštećene. Sudac istrage prihvatio je navedeni prijedlog i odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

17. lipanj 2024 05:04