StoryEditorOCM

Teško ozlijeđena vozačica mopeda, nakon tretmana u šibenskoj bolnici puštena na kućnu njegu

Piše K. G.
12. kolovoza 2024. - 13:06

U petak 9. kolovoza u 18.40 sati u Jezerima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica mopeda zadobila teške tjelesne ozljede, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske:

- Prometna nesreća se dogodila na način da 43-godišnja državljanka Češke, upravljajući mopedom čeških nacionalnih oznaka, izlaskom s parkirnog prostora te vršeći radnju kretanja unaprijed nije se uvjerila da tu radnju može učini bez opasnosti po imovinu i sudionike u prometu, ne vodeći pritom računa o položaju vozila te o brzini i smjeru kretanja, uslijed čega gubi nadzor nad mopedom te kotačem udara o uzdignuti betonski ivičnjak, nakon čega zajedno s mopedom pada na tlo.

U Općoj bolnici u Šibeniku 43-godišnjoj vozačici su okvalificirane teške tjelesne ozljede te je nakon ukazane liječničke pomoći puštena na kućnu njegu.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv vozačice mopeda je izdan obavezni prekršajni nalog- izjavila je Sanja Baljkas, glasnogovornica šibensko-kninske policije.

19. rujan 2024 02:15