StoryEditorOCM
Crna kronikaHEP-ovi stupovi

Stipe Petrina sutra u pratnji policije stiže na Općinski sud u Zadru: Strah me za život, ono što je Mamić izložio u medijima je blaga kamilica za ono što ću ja reći!

Piše Šibenski.hr
15. travnja 2021. - 18:03

Primoštenski načelnik Stipe Petrina sutra će u pratnji policije doći na Općinski sud u Zadru zbog predmeta u kojem ga T-com i tvrtka Odašiljač tuže jer su 2006. godine uklonili, kako su utvrdili, nelegalne HEP-ove stupove.

Petrina tvrdi da je posljednjih mjesec dana izložen stalnim pritiscima pojedinih sustava, a sve uzbog skorašnjih lokalnih izbora.

- Dovedbeni nalog izdan je od strane sutkinje gđe. Ivane Parać Krišto, kako bi me sigurno privela pred ‘lice pravde’. Navedeno je suvišno jer svaki put kad sam bio spriječen pristupiti sudu i doći na zakazano ročište, za to sam imao opravdan zdravstveni razlog i dokaze koji potvrđuju moje zdravstveno stanje, što sam uredno sudu svaki puta i poslao - tvrdi Petrina.

To je davna mantra gospodina Emilija Kalabrića iz vremena dok je isti obnašao dužnost općinskog državnog odvjetnika u Šibeniku. Eto, dotični je danas na županijskom državnom odvjetništvu u Zadru, pa postoji opravdana sumnja da je moj kazneni predmet neopravdano i suprotno pravilima nadležnosti sudova prebačen u Zadar - napisao je Petrina koji je ponovio kako su HEP-ovi stupovi uklonjeni legalno.

Petrina je na kraju poziva medijima napisao i napomenu.

"Ono što je Zdravko Mamić izložio u medijima je blaga kamilica u odnosu na sve što sam ja prijavljivao (s konkretnim dokazima), od kojih će Vam jedan biti osobno predan sutra pred održano ročište", napisao je primoštenski načelnik.

16. travanj 2024 12:52