StoryEditorOCM
Crna kronikaJUTROS U 2,40 SATI

Prometna nesreća zavila Tribunj u crno, smrtno stradala cura od 18 godina, svega stotinjak metara od doma.

Piše Šibenski.hr
17. prosinca 2023. - 08:33

U nedjelju rano ujutro, oko 2,40 sati poslije ponoći, u mjestu Tribunj dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. - izvjestili su iz PU Šibensko -kninske. U  tijeku je obavljanje radnji očevida i utvrđivanje svih okolnosti nakon koje ćemo imati preciznije podatke o načinu nastanka nesreće o čemu ćemo vas naknadno obavijestiti, piše u priopćenju glasnogvornice PU Šibensko - kninske.

Prema neslužbenim informacijama, stradala je ženska osoba, stara 18 godina.

"Tragedija za cijelo mjesto, mlad život. Cura od 18 godina, krasno dijete. Naša sumještanka, baš tragedija", rekao je za HRT Marko Grubelić, načelnik općine Tribunj.

"Ja ne znam kako bih nazvao ovu tragediju. Još mi je tužnije što sam ja i kum njezinu ocu. Imam takvu unučad, imam djecu, to je nešto strašno", rekao je Ivica Stipaničev.

Prema također neslužbenim informacijama dobivenim od mještana, djevojka je stradala na nogostupu, niti stotinu metara daleko od kuće. Navodno se vraćala doma nakon izlaska kada je na nju velikom brzinom naletjeo automobil. U njemu je, kažu bilo više osoba, troje ili četvero, koje su pobjegle s mjesta nesreće nakon udara i za kojima policija traga.

02. svibanj 2024 08:44