StoryEditorOCM
Crna kronikazavršena istraga u KNINU

Policija podignula kaznenu prijavu protiv oca dječaka koji je pronađen mrtav u automobilu: ‘Neodgovornim ponašanjem je kriv za njegovu smrt‘

Piše Šibenski.hr
9. lipnja 2021. - 14:56
I istražitelji su ostali šokirani kada su u utorak poslijepodne vidjeli beživotno tijelo petogodišnjeg dječaka zatvorenog u automobiluNikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Šibenska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad ocem petogodišnjeg dječaka koji je preminuo jučer u Kninu nakon što je ostavljen u  parkiranom automobilu. Policija je utvrdila da je otac, neodgovornim postupanjem, grubo zanemario roditeljsku dužnost te time prouzročio njegovu smrt.

"U Službi kriminalističke policije, Odjelu općeg kriminaliteta, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za zanemarivanje i zlouporabu djetetovih prava sa smrtnom posljedicom.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 8. lipnja u jutarnjim satima u Kninu, neodgovornim postupanjem prema svom djetetu grubo zanemario roditeljsku dužnost te time prouzročio njegovu smrt. 

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave", izvijestili su danas iz PU šibensko-kninske.

20. travanj 2024 11:59