StoryEditorOCM
Crna kronikasudar na ‘carićevim okukama‘

Policija objavila detalje prometne nesreće koja se dogodila na Jadranskoj magistrali u Šibeniku. Tri osobe lakše ozlijeđene

Piše K. G.
7. ožujka 2024. - 10:24

Šibenska policija objavila je detalje prometne nesreće koja se dogoila jučer oko 15,16 sati na Jadranskoj magistrali, na obilaznici Šibenika.

- Na predjelu popularno zvanom "Carićeve okuke" dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede- rekli su u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Prema informacijama iz policije, prometna nesreća se dogodila zato što je 55-godišnjak, koji je upravljao osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka, prebrzo ušao u nepregledni zavoj te je izgubio nadzor nad upravljačem i prešao u suprotni trak gdje je udario u osobni automobil šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 62- godišnjak.

- U prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede okvalificirane u Općoj bolnici u Šibeniku zadobili su dvojica vozača te putnica. Protiv 55-godišnjeg vozača bit će podnesen Obavezni prekršajni nalog- rekla je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

27. travanj 2024 05:48