StoryEditorOCM
Crna kronikatrostruko ubojstvo

Policija o stravičnom zločinu: Nismo imali saznanja o problemima u toj obitelji. Policajcima treba psihološka pomoć nakon onoga što su vidjeli

Piše JL
25. rujna 2021. - 14:38

Zagrebačka policija održala je u subotu u 14 sati izvanrednu tiskovnu konferenciju na kojoj je iznijela nešto više detalja o nezapamćenom zločinu u Zagrebu, gdje je 56-godišnja ubio svoje troje male djece i zatim pokušao samoubojstvo.

Zločin koji je zgrozio Hrvatsku se dogodio u naselju Mlinovi, gdje su policajci došli u noći s petka na subotu te pronašli omamljenog oca, Haralda Kopitza, koji se najvjerojatnije pokušao otrovati tabletama, te tri malena beživotna tijela.

- Policijski službenici zaprimili su dojavu o naznaci samoubojstva. Dolaskom na mjesto događaja u stanu je zatečen muškarac narušenog zdravstvenog stanja i troje djece koja nisu davala znakove života. Potvrđeno je da se radi o nasilnoj smrti, a građaninu je pružena liječnička pomoć te se nalazi na hospitalizaciji u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica - rečeno je na policijskoj konferenciji koju je održala vidno emotivna Nikolina Grubišić Požar.

- Nismo imali saznanja o nekim problemima niti je prije bilo intervencija u toj obitelji od strane policije - otkrila je Grubišić Požar.

- Proveden je očevid, kriminalističko istraživanje je u tijeku. Kao majka i roditelj te policijski službenik iskazujem iskrenu sućut majci i široj rodbini. Policijskim službenicima će biti pružena stručna pomoć jer se radi o vrlo traumatičnom događaju - zaključila je kratku konferenciju Grubišić Požar, kako javlja Jutarnji list.

20. travanj 2024 04:20