StoryEditorOCM
Crna kronikabizaran slučaj

Na silu htjela vezu s dvije godine mlađom ženom? Iza rešetaka završila 63-godišnjakinja iz Srime

Piše K. G.
12. srpnja 2024. - 10:12

Policijski službenici šibensko-kninske policijske uprave razriješili su bizaran slučaj koji se dogodio u Srimi kraj Vodica. U konačnici, iza rešetaka je završila 63-godišnjakinja koja je najprije prijetila, a potom gotovo dva tjedna na silu pokušavala stupiti u vezu s dvije godine mlađom Slovakinjom.

Naime, kako su u petak izvijestili iz policije, u Policijskoj postaji Vodice je provedeno kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakinjom osumnjičenom za prijetnju i nametljivo ponašanje počinjeno na štetu  61-godišnje državljanke Slovačke.

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičena krajem mjeseca lipnja na Srimi, u dvorištu obiteljske kuće ozbiljno prijetila oštećenoj, nakon čega je u vremenskom periodu od 27.lipnja do 11. srpnja u više navrata uspostavljala neželjeni kontakt s 61-godišnjakinjom, koje ponašanje je kod oštećene izazvalo osjećaj straha i nelagode.

Nakon provedenog istraživanja osumnjičena 63-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- rekla je Sanja Baljkas, glasnogovornica šibensko-kninske policije.

19. rujan 2024 11:46