StoryEditorOCM
Crna kronikaskupe video igrice

Još jedan slučaj računalne prijevare na šibenskom području: evo kako je stariji muškarac ostao bez nekoliko tisuća eura

Piše Krešimir Gulin
24. siječnja 2024. - 10:07

Iz Policijske uprave šibensko-kninske izvijestili su o još jednom slučaju računale prijevare. Ovaj put žrtva je bio naivni 73- godišnjak koji je izgubio nekoliko tisuća eura.

Naime, iz policije su kazali kako su u utorak, 23. siječnja, u Policijskoj postaji Šibenik prijavljena kaznena djela računalne prijevare i prijevara počinjena na štetu 73- godišnjaka.

-Kaznena djela su počinjena tako da je dana 26. studenog oštećeni stupio u kontakt s nepoznatom muškom osobom, koja ga je nagovorila da kupi više komada bonova za video igrice vrijednosti nekoliko tisuća eura, kako bi za uloženo dobio naknadu.

Dana 18. siječnja oštećeni je stupio u kontakt s nepoznatom ženskom osobom, koja je zatražila sliku bankovne kartice s ciljem da mu vrati uloženi novca od dana 26. studenog, što je 73- godišnjak i učinio, nakon čega mu je s računa u više navrata skinut novčani iznos od nekoliko tisuća eura- rekla je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Iz šibenske policije nastavljau s krim istraživanjem kako bi pronašli počinitelje ove grube prevare te kako bi 73-godišnjem muškarcu pokušali vratiti uložen novac.

29. travanj 2024 04:14