StoryEditorOCM
Crna kronikazavršio očevid

Alkohol i prebrza vožnja kumovali nesreći na šibenskoj obilaznici: teško ozlijeđeni 27-godišnjak zadržan u bolnici

Piše K. G.
26. veljače 2024. - 10:01

Šibenska policija objavila je u ponedjeljak ujutro pojedinosti prometne nesreće koja se dogodila sinoć oko 18,20 sati na Jadranskoj magistrali u Šibeniku, točnije na dijelu kojeg popularno zovu ‘Carićeve okuke‘.

Kako se doznaje u policiji, u toj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede je zadobio 27-godišnji muškarac, koji je pijan skrivio sudar.

- Prometna nesreća se dogodila tako da je 27- godišnjak kojem je izmjerena koncentracija alkohola u organizmu od 0,82 g/kg, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, vozio prebrzo u nepreglednom zavoju uslijed čega je izgubio nadzor nad upravljačem i prešao u suprotni trak gdje je udario u osobni automobil šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljala 28- godišnjakinja-kazala je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Prema njezinim riječima, u prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 27- godišnji vozač te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku, dok je 21- godišnja putnica zadobila lakše tjelesne ozljede a 28- godišnjoj vozačici  je konstatirano da nema ozljeda.

- Protiv 27-godišnjeg vozača bit će podnesena Prekršajna prijava poradi počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa- zaključila je policijska glasnogovornica.

27. travanj 2024 01:12