StoryEditorOCM
Zanimljivostiveliki dobitak

Sretni Šibenčanin otkrio kako će potrošiti 80 tisuća eura: ‘Obitelji ću priuštiti nezaboravno ljeto‘

Piše Šibenski.hr
11. srpnja 2024. - 12:04

Glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije posjetio je sretni dobitnik koji je osvojio Jackpot ne pogodivši niti jedan broj u igri Sve ili Ništa. Sretni igrač iz Šibenika shvatio je da je osvojio Jackpot u iznosu od 80.000 eura tek kada je došao u poslovnicu Hrvatske Lutrije provjeriti svoj listić, na adresi Stjepana Radića 39 u Šibeniku.

Svima poručuje: “Tko ne igra, ne može niti očekivati dobitak!” ali ipak naglašava kako je zdravlje najveća sreća za njega. Svojoj obitelji će ove godine priuštiti opušteno i nezaboravno ljeto. Sretnog igrača osvojeni dobitak je iznenadio, ali uvijek je vjerovao kako će baš on osvojiti Jackpot. Vjerni igrač Hrvatske Lutrije već je ranije imao sreće i osvojio manje dobitke u igri Loto 7, ali kaže kako će i dalje nastaviti igrati igre Hrvatske Lutrije.

Ovo je čak 19. osvojeni Jackpot ove godine u igri Sve ili Ništa, a šansa za novi dobitak je svaki dan u 19:00 sati.

Podsjećamo kako se u igri Sve ili Ništa u svakom kolu izvlači 11 brojeva od njih 22, a Jackpot se osvaja u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i u slučaju kad promašite svih jedanaest brojeva. Izvlačenje igre Sve ili Ništa održava se svaki dan u 19 sati, a Jackpot iznosi 80.000 eura.

 

 

 

 

 

 

05. rujan 2024 10:27