StoryEditorOCM
ZanimljivostioNA I SUPRUG UŽIVAJU

Pjevačica s Miljevaca prije mjesec dana postala je majka, progovorila o novoj ulozi: ‘Snašla sam se...‘

Piše Šibenski.hr
12. srpnja 2024. - 14:00

Pjevačica Ivana Lovrić, glavni vokal Colonije, dobila je prvo dijete sa suprugom Matijom prije mjesec dana. O majčinstvu je progovorila za In magazin. Kako kaže, u ulozi majke se snašla bolje nego što je mislila da hoće, prenosi Jutarnji list

"Jako smo htjeli bebu, uspjelo nam je doslovno iz prve i jako smo sretni što je tu. Snašla sam se bolje nego što sam očekivala, ali imala sam 3 mlađe sestre i brata koji su puno mlađi od mene, naučila sam se brinuti o maloj djeci od malih nogu. Doslovno uživamo, evo, malo je to nespavanje problem, to znaju svi roditelji i novi i stari, ali sve ostalo je toliko dobro da to nekako zaboraviš", rekla je Ivana.

Progovorila je i o imenu kćerkice. Već na početku su odlučili da će se beba zvati Eli.

"Dogovarali smo se oko imena, meni je super bilo Elijana - njemu je bilo katastrofa. I onda sam ja njemu rekla, ok, ne može Elijana, a jel može Eli? - daaa, kako dobro, to je to, imamo ga! Eto, to je bilo negdje u trećem mjesecu trudnoće, ali evo, do rođenja nismo nikome obznanili kako se zove, svi su saznali u isto vrijeme", ispričala je.

Ivana je na neko vrijeme uzela pauzu od nastupa, a na porodiljnom će biti do početka rujna.

"Sad sam na porodiljnom, ali, evo, već početkom 9. mjeseca počinje prva gaža, nisam si htjela dati puno da budem doma. Ona ionako može ići sa mnom dok sam ja na stageu sat i pol vremena, nije nikakav problem. Mislim da je nekim ženama koje rade poslove po osam sati dnevno to puno veći problem nego meni s ovim poslom", kaže.

Inače, kako je pisao Story, Ivana i Matija crkveno su se vjenčali prije nekoliko mjeseci, a u ožujku su ulazak u bračnu luku proslavili u noćnom klubu.

05. rujan 2024 23:05