StoryEditorOCM

Cijeni li i vas poslodavac ovako? Na odmor u Dubai besplatno idu 23 frizera zahvaljujući svojoj šefici!

Piše MOZAIK SD
18. siječnja 2024. - 08:54

Lijepa vijest stiže iz Deggendorfa (Donja Bavarska): vlasnica frizerskog salona kupila je karte za svoja 23 zaposlenika i šalje ih na šestodnevni odmor u - Dubai! Riječ je o zaposlenicima iz dviju podružnica, one u Deggendorfu i Regenu, piše Bild.

Maria Metzler (34) prošla je put od šegrtovanja do vlasnice i odavno se zaklela da će biti bolja od svojih nekadašnjih šefova.

Maria je počela raditi 2009. godine a tadašnji šef joj nije ostao u lijepom sjećanju: "Ponašanje mog šefa jednostavno nije bilo dobro. Nisam smjela zapisivati prekovremene sate. I to za 300 eura mjesečno!"

Kako bi se osiguralo da dvije trgovine nastave s radom tijekom putovanja, samo polovica zaposlenika započet će put 12. svibnja, a nakon nekoliko dana dolazi ostatak ekipe. "Preklapat će se samo na jedan dan,kada će se zajedno zabaviti u Dubaiju."

Očekuju se putni troškovi veći od 30.000 eura.

"Isplati nam se", kaže Marijin suprug Ivan Metzler (34), zadužen za ljudske resurse u tvrtki. "Uostalom, naši zaposlenici su naš kapital. Mnogi od njih su s nama od samog početka, možemo se osloniti na njih 100 posto. Naravno, troškove putovanja ne prenosimo na cijene u salonu. I dalje će biti umjerene!"

Vedrina utječe i na kupce, smatra Ivan Metzler. 

 

27. travanj 2024 15:32