StoryEditorOCM
Zanimljivostiblista od sreće

Jedna od najljepših sportašica, Šibenka Antonija Sandrić, s obitelji stala pred objektiv splitske fotografkinje. Jednogodišnja kći sve joj više nalikuje

Piše Dolores Tolić/Gloria.hr
9. travnja 2021. - 14:12

Otkako je postala mama, naša zanosna sportašica blista od sreće, što se vidi i po njezinim obiteljskim fotografijama. Kako nam je otkrila Antonija Sandrić, ona i suprug spremni su za drugo dijete!

Dok nije rodila malenu Taru, koja je u veljači napunila godinu dana, košarškašicu Antoniju Sandrić (32) nije bilo lako privoljeti da stane pred fotoobjektiv, no danas joj je to omiljeni hobi, piše Gloria. Nedavno je tako ponovno s kćeri i suprugom Markom Sandrićem (33)  pozirala splitskoj fotografkinji Bruni Antičić koja zadnju godinu bilježi svaki važniji trenutak u životu najatraktivnije obitelji u Krešimirovom gradu.

- Vjerujem da svaki roditelj želi zadržati uspomenu na neke posebne datume s djetetom. Osim toga, fotografije koje radi Bruna su mi prekrasne i nije mi zbog njih teško iz Šibenika potegnuti do Splita. Do sada smo odradili četiri, pet fotosessiona tako da je Tara već pravi model - ponosna je  Antonija.

Djevojkama se ovoga puta na snimanju u splitskom studiju pridružio i tata Marko pa su mnogi primjetili kako malena sve manje nalikuje na bivšeg košarkaša, a sve je sličnija mami.

- Kad se tek rodila bila je pljunuti Marko. No, što ide starija, i sama u njoj vidim dosta svoga. Doduše, ona je ljepše dijete od mene. Kao mala ja sam imala izbačene zubiće –  smije se lijepa sportašica, koja nam i je otkrila da ona i Marko priželjkuju drugo dijete.

- Svi mi kažu da je za Taru najbolje da što prije dobije brata ili seku. A čini mi se da je i nama roditeljima lakše nositi se sa svim izazovima dok smo mlađi – veselo nam govori Antonija, koja će u svibnju napuniti 33. rođendan, a ovoga ljeta sa suprugom će proslaviti šestu godišnjicu braka.

- Nas smo dvoje skupa takoreći cijeli život. Imali smo sedamnaest godina kad smo prohodali nakon novogodišnjeg dočeka 2005. Više se ne sjećam tko je napravio prvi potez jer smo prije toga dugo bili prijatelji. Odrasli smo u istoj četvrti, a oboje smo trenirali u istom klubu. No, Marko mi je još kao maloj bio simpatija - zaljubljeno se prisjetila Antonija, prenosi Gloria.hr.

18. travanj 2024 04:05