StoryEditorOCM
ZanimljivostiPOTRAGA ZA ANTUNOM

Fotografija mornara iz Šibenika stara 85 godina ‘isplivala‘ u javnost, traže se potomci: ‘Bio je vojnik Kraljevine Jugoslavije‘

Piše T. V.
17. listopada 2024. - 20:31

U moru informacija koje se danas na Facebooku mogu vidjeti i pročitati, nama je u oko upala fotografija stara punih 85 godina, objavljena u grupi „Šibenik”, a na kojoj se nalazi Antun Volarić, mornar Kraljevine Jugoslavije. Vlasnik fotografije, na čijoj poleđini stoji datum, 22. prosinca 1939. godine u Šibeniku, sada je u potrazi za rodbinom ili potomkom Antuna Volarića, pa smo u toj potrazi odlučili dati i naš mali doprinos. 

image

Antun Volarić

čitatelj/

- Došao sam u posjed jedne fotografije vojnika mornarice Kraljevine Jugoslavije. Fotografija je datirana na 22.12.1939. u Šibeniku. Ukoliko se slučajno pronađu potomci ili rodbina čovjeka (Antun Volarić) s fotografije, rado ću proslijediti istu – stoji u objavi vlasnika fotografije (podaci poznati redakciji op. a.), koji nam je i otkrio kako je došao u posjed fotografije. 

image
čitatelj/

- Nažalost nemam više informacija od onoga što piše na pozadini fotografije. Ako se ne varam, fotografija je kupljena na Britancu ili Hreliću prije desetak godina – kazao nam je.

Ako prepoznajete mornara Antuna, javite nam se, rado ćemo vas povezati s vlasnikom fotografije. 

18. listopad 2024 11:24