StoryEditorOCM
Zanimljivostitražili smjenu

Aleksandar Stanković na Facebooku otkrio tko ga želi maknuti s HRT-a: ‘Tri generala, admiral, biskup, metar akademika i neki Vrkljan...‘

Piše Šibenski.hr
30. ožujka 2021. - 09:49

Aleksandar Stanković, popularni novinar i voditelj emisije Nedjeljom u 2, u objavi na Facebooku napisao je kako su njegovim šefovima na HRT-u pisali da ga smijene, i to nekoliko dana nakon što je javnbo objavio koliku plaću prima na nacionalnoj televiziji.

"Tri generala, admiral, biskup, metar akademika i neki Vrkljan pisali su mojim šefovima da me smijene, ili mi barem daju otkaz na HTV-u. Razlozi su anacionalnost, protunacionalnost, uređivanje emisije s neskriveno ljevičarskih pozicija, nepristojnost, ali naravno, našlo se tu i zlu ne trebalo nešto Račana, Šumadije i Srbije. Živi Yutel, što bi se reklo ovih dana!", napisao je Stanković na Facebooku. 

Podsjetimo, prošli tjedan Stanković je također na Facebooku oštro komentirao i izjave saborske zastupnice Karolinu Vidović Krišto te otkrio kako njegova plaća nije ni među prvih 20 na HRT-u.

Aleksandar Stanković javno objavio kolika mu je plaća na HRT-u: Proziva me jedna saborska zastupnica, priviđam joj se u mokrim snovima

18. travanj 2024 09:07