StoryEditorOCM
Lifestylezbog izjave

Severina pitala tipa u Superstaru podržava li klečavce. Zbog odgovora napustila studio

Piše SCENA SD
28. listopada 2023. - 15:34

Večeras je na rasporedu šesta audicijska epizoda ‘Superstara‘, a brojni talenti predstavit će se Severini, Tončiju, Niki i Filipu u nadi da će proći u recall.

Audicijska epizoda ‘Superstara‘ donosi talentirane kandidate, ali i one koji će članove žirija iznenaditi svojim životnim pričama i stavovima. Zbog osebujnog trenera i masera Severina i Nika Turković su čak - napustile studio.

Kad je trener i maser Kristian Josip Periš stigao pred žiri, situacija je obećavala, a onda je otkrio da piše modernu verziju Biblije te objasnio svoje viđenje postanka svijeta i odnosa žena i muškaraca. Severina je imala samo jedno pitanje! "Da li ti podržavaš ove klečavce na trgu? Zalažu se da je muškarac glava obitelji i da žena nema nikakvo pravo glasa", objasnila je pjevačica.

Uslijedio je odgovor i objašnjenje, a Severina i Nika Turković zbog svega su napustile studio!

Dame su se vratile pa su imale prilike poslušati fizioterapeuta proslavljenog Marina Čilića. Svestrani Marko Vukmanović obožava svoj posao, ali i umjetnost, a dobar je i u imitacijama pa je sa Severinom improvizirao - utjelovili su Josipu Lisac i Zdravka Mamića!

02. svibanj 2024 02:52