StoryEditorOCM
LifestyleAzimut pomaže djeci s Banije

Popularni klub pridružio se nacionalnoj kampanji: prikupljaju se igračke, nove ili stare dobro očuvane, sve osim video-igrica i oružja

Piše Šibenski.hr
6. ožujka 2021. - 10:22

Klub Azimut u Šibeniku postaje mjesto sreće za djecu s potresom pogođenih područja nakon što se pridružio nacionalnoj kampanji 'HAPPYCENTAR – igračke nove za mirnije snove'.

Nije trebalo dugo od otvaranja terasa da se šibenski inkubator kulturnih i inih programa priključi nekoj od dobrotvornih akcija i to onoj na nacionalnom nivou te tako svojim sugrađanima pruži priliku da i oni daju svoju doprinos u divnoj akciju koju je pokrenuo Savez izviđača Hrvatske.

-Zapravo smo dobili poziv da se priključimo akciji, a kako je riječ o zaista lijepoj inicijativi i to za djecu, naravno da nismo mogli odbiti tim više što imamo sve što je potrebno za uspješnu realizaciju akcije, od naših sugrađana koji su pokazali veliko srce kad je bilo najteže krajem prošle godine i početkom ove, do dovoljno prostora u Azimutu da primimo igračke za koje vjerujemo da ih neće nedostajati - poručili su iz Azimuta.

Tim je šibenska meka kulturno - zabavnog programa postala i platforma za prikupljanje novih igračaka djeci s potresom pogođenih područja o čemu svjedoče i pripadajući plakati na licu mjesta sa svim potrebnim informacijama što donijeti djeci.

-Poželjne su nove igračke no ni rabljene, ali neoštećene i 'dobrostojeće' igračke neće se odbaciti. No, možda da istaknemo da ipak ima nešto što ne biste trebali ponijeti u HAPPYPLACE – oružje i kompjutorske i vide –igrice. Sve ostalo dolazi u obzir i – hvala. Igračke se mogu donijeti u HAPPYCENTAR svaki radni dan od 10 do 18 sati. Pri dolasku je potrebno javiti se nekomu od osoblja Azimuta i stvar riješena, a djeca sretna! Nacionalnu kampanju 'HAPPYCENTAR – igračke nove za mirnije snove' možete pratiti na Facebooku i Instagramu - poručuje Magdalena Šetka i njezina vjerna ekipa iz Azimuta.

20. travanj 2024 02:42