StoryEditorOCM
LifestyleUSKORO

Novi reality show prikovat će gledatelje uz TV. U njemu sudjeluje i Boris Stanić: ‘Spasio se bijegom iz Beograda u Tisno‘

Piše Šibenski.hr
21. srpnja 2024. - 19:48

Krajem srpnja na platformi Voyo počinje se emitirati reality show „FIGHT OF NATIONS”, prvi takvi s tematikom mješovitih borilačkih sportova na ovim prostorima.

U showu sudjeluje i Boris Stanić (21). Radi se o talentiranom mladom borcu koji dolazi iz Novog Beograda. Podrijetlom je iz Dalmacije, iz Tisnog na Murteru i posjeduje dvojno državljanstvo i osobnu - hrvatsko i srpsko. Baka mu je, naime, iz Tisnog i u Tisnom ljetuje čitav život u obiteljskoj kući. Ima u Hrvatskoj i ekipu "blejatora" koju obožava, kako je to simpatično opisao. U Tisnom je kao kod kuće, to je njegova oaza mira od kad zna za sebe. Sve zna u Tisnom, svi znaju njega i nikad nije imao nikakvih probleme.

"U pravom smislu te riječi. Tisno me spasilo kad mi je bilo najgore i ovo je prvo ljeto, evo, da nisam otišao na more u Tisno nakon 20 godina, a nisam zbog obveza oko reality showa", počinje svoju priču za portal Net.hr Boris Stanić, koji se u Fight of Nations Put do pobjede vili s bazenom još više zbližio s Franom Lukom Đurićem, s kojim se borio na FNC 13 u Pioniru prošle godine i izgubio u trećoj rundi, kao i s Markom Ančićem, za kojeg govori kako ga totalno gotivi. Dečki su iz teama Hrvatska.

"Bilo je teško snimanje jer je to bilo nešto novo za sve, ali generalno je bilo lako. Posvetio sam se svom cilju i svim obvezama koje su bile postavljene ispred mene. Dodatno sam se povezao s nekim ljudima, međusobno, mi u timu Srbija. Veliko iskustvo", govori Boris Stanić.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

07. rujan 2024 14:41