StoryEditorOCM
Lifestylepoznata radnja

Hvaljena šibenska slastičarnica odjednom zatvorila svoja vrata i to zauvijek! Vlasnica sve rastužila emotivnom objavom...

Piše DALMACIJA SD
10. studenog 2023. - 19:14

Šibenska slastičarnica Noemi više ne radi. Dapače, trajno je zatvorena. Tako stoji i na reel objavi na njihovom Instagram profilu u kojem vlasnica i glavna slastičarka Srđana Pažanin obavještava svoj kupce i pratitelje o vijesti koje je mnoge zatekla i rastužila. A u jednoj od objava poručuje i kako se prostor slastičarnice iznajmljuje, a inventar prodaje.

image

Prekrasne Srđanine torte

Noemi slastice

Iako je svoj posao odlučila pokrenuti nakon godina stjecanja iskustva na mjestima kao što su zagrebačka slastičarnica Mak na Konac, šibenski restoran Pelegrini te splitski hotel Le Meridien Lav, današnje prilike, kako se da iščitati iz njezine izjave, više joj nisu dopuštale da živi svoj san. No, da ne bismo parafrazirali i prepisivali sve što je Srđana lijepo sročila, najbolje je da sami pogledate njezinu izjavu u nastavku, piše Dobra hrana.

Njenu emotivnu objavu pogledajte OVDJE.

Srđana je bila poznata po jednostavnim, ali efektnim tortama, slasticama koje su bile pune okusa (nakon kojih je slijedio onaj poznati "mmm" efekt) i za koje se uvijek tražio recept. Da ne spominjemo kako su mnogi u bezizlaznim situacija upravo nju tražili savjet. Stoga vam u nastavku, ako vas to ikad bude mučilo, donosimo njezin odgovor na pitanje zašto maslac i jaja trebaju biti sobne temperature! Pročitajte OVDJE.

- Ovo nije zbogom već samo doviđenja - do nekog novog susreta, novog oblika, novog svega ️. Hvala vam za vjernost svih ovih godina. Vaši osmjesi govorili su više od tisuću riječi. Vaše povratne informacije bile su vjetar u jedra i kad je bila bonaca. Hvala vama, mladenci, što ste među svoju ljubav uvrstili i našu. Hvala vama, djeco, što ste zajedno s nama vratili roditeljima neke davno zaboravljene uspomene. Hvala vama, roditelji, što smo bili važni dio rođendana vaše djece. Hvala za svu ljubav, ona nas je nosila! ️ - napisala je Srđana.

image

Prekrasne Srđanine torte

Noemi slastice

NA INSTAGRAMU JOJ PIŠU TUŽNE MUŠTERIJE:

- Draga Srki, neka bude s blagoslovom, svaka odluka je kod tebe sigurno dobro ispečena! Sretno dalje️️️

- Žao mi je što zatvarate, ali sam jako zahvalna što sam imala prilike probati tvoje torte. Znaš i sama koliko sam oduševljena sa svim što radiš. Iako zatvaraš ova vrata, sigurna sam da su druga već spremna za nove pustolovine ️

- Draga Srki, divim ti se na hrabrosti od početka i dalje ti se divim jer je i za ovo potrebna hrabrost i snaga! Potvrđujem da je torta koju si ti napravila najbolja koju sam ikada okusila ️ hvala ti za inspiraciju jer si slijedila svoje snove Šaljem zagrljaje!

- Iako znam cijelu priču i sve dileme koje si imala i koliko ti je bilo teško donit ovu odluku, ipak sam se rastužila slušajući ovu objavu. Volim te puno ️

- Šaljem jedno ️SRCE za kraj, ali znas da kad se jedna vrata zatvore, neka druga se otvore…sad snimaj sve za instagram i dizi profil do milijun pratitelja, idemooo

- Ono što je sigurno da su vaše torte izazivale wooow, izgledom i okusom ️️

-️ jako jako mi je žao. Želim vam puno sreće i uspjeha i da nam se vratite️

-Draga, bilo je divno pratiti te kako zivis svoj san, sretno dalje u novim avanturama

-Jako mi je zao pozdrav i svako dobro vam želim

-️...ljubav je ljubav ...samo nastavite pa makar u nekoj drugoj formi, velika podrška

-Srđana moja️ novi snovi te čekaju…a ti si glavni sastojak uvijek️

- Srđana draga, tako sam ponosna na tebe. Ti si nam velika inspiracija. I dalje slijedi svoje snove i srce. Puse

-Žao mi je. Želim vam puno sreće i uspjeha u budućnosti

-Draga Srki, a sta reci?! Zao nam je svima zatvaras vrata svoje tvornice slatkih gušti, ALI tvoj talenat, znanje i umijeće još su tu i nadam se da će se otvoriti nova vrata za sve što znaš i želiš.

27. travanj 2024 14:33