StoryEditorOCM
Lifestylebiračko tijelo

Golišave fotografije ministra Habijana nadahnule političarku, danima ih komentira na društvenoj mreži; Evo što piše

Piše vijesti sd
19. prosinca 2023. - 20:20
Damir Habijan s više nego održivo razvijenim tijelom. Njegovo brisanje fotografija s Instagrama komentirala je Jadranka KosorScreenshot Instagram

HDZ-ov saborski zastupnik i novi ministar gopodarstva i održivog razvoja Damir Habijan (41) sa svojih društvenih mreža uklonio je dio fotografija na kojima je u prvom planu njegovo utegnuto tijelo. Takvo što nije prošlo ispod radara bivše premijerke Jadranke Kosor koja je to komentirala na svom X-u.

"A ako je friški ministar koji briše golišave slike koje su mu bile ok dok je bio zastupnik, potopio aferu kupovanja medija pa je ona ‘mrtva‘ kak‘ veli šef koji kaže i da je to Mostova afera, onda friški radi za tu stranku?!", napisala je Kosor, piše Jutarnji list.

O istoj temi pisala je i jučer.

"A zašto bi budući ministar koji sad briše svoje golišave fotke, potapao aferu omražene opozicijske stranke?! I zašto je, ako je afera Mreža afera te omražene stranke, smijenilo vlastitog ministra iz svoje vladajuće stranke? Manipulacije iz Kroacije", kaže Kosor.

Podsjećamo, Habijan je na Instagramu često objavljivao fotografije na kojima je isticao svoje tetovaže i mišiće, ali čini se da je dolaskom na novu poziciju odlučio promijeniti imidž, pa je obrisao sporne fotografije.

image

‘A zašto bi budući ministar koji sad briše svoje golišave fotke, potapao aferu omražene opozicijske stranke?!‘, upitala se Jadranka Kosor

Željko Puhovski/Cropix
27. travanj 2024 19:38