StoryEditorOCM
LifestylePRIJOMANIJA TRESE HRVATSKU

Aleksandra Prijović dignula je i tapkaroše iz mrtvih: za dvije karte u VIP loži za njen koncert traži se čak tisuću eura! Cijena fiksna, bez spuštanja!

Piše Zdravko Pilić
6. studenog 2023. - 18:34

Znate li što su ili tko su tapkaroši? Ako znate, stari ste. A ako ne znate, bili su to šverceri koji su krajem sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća operirali ispred kino dvorana kad bi na repertoaru bio kakav filmski hit, zakupili po stotinjak karata, a onda ih nakon toga preprodavali. Razumije se, po višestruko većim cijenama. A ime su dobili zato što bi te iz mraka, čuvajući se milicije, potapšali po ramenu – tap, tap – i pitali – ‘Triba li karta?‘.

A ako ste mislili da su tapkaroši izumrli, onda ste se prevarili. U život ih je vratila a tko bi drugi do ovih dana sveprisutna Aleksandra Prijović Samo više ne ordiniraju ispred kino i koncertnih dvorana, nego su se i oni uskladili s vremenom, pa rade ‘online‘, iz kuće. Preko ‘Njuškala‘! Tržište karata iz druge ruke ovih je dana uskrisila a koja bi druga, do sveprisutna Aleksandra Prijović. Karte za njezine ulaznice na popularnom su internetskom malom oglasniku tražena roba, s čak 69 ponuda, koliko ih je bilo u ponedjeljak ujutro. Cijena – prava sitnica!

Tako se 6 karata za VIP(stol) pored pozornice, i parking u garaži za prvi od pet koncerata Aleksandre Prijović u Areni Zagreb nudi po cijeni od čak 1 500 eura. Pa tko voli nek izvoli! Ako mislite da je ovo skupo, onda imate drugu ponudu od tri karte za koncert od 3. prosinca nude se po cijeni od tisuću eura! Da je prijomanija u punom jeku, dokazuje i oglas slijedećg sadržaja - ‘Prodajem dvije ulaznice za koncert Aleksandre Prijović za dan 3.12.2023 karte se mogu kupiti samo u paketu znaci dvije ne samo jedna. Jedna karta je 500€ (vip salon) Ne odgovaram na sms poruke, samo pozivi! Cijena fiksna, bez spuštanja!‘ Naravno, ima i jeftinijih varijanti, po 400, 300, 200, 150 eura. Naravno, ne u VIP loži, i ne prvi dan, nego u manje atraktivnim dijelovima tribina i partera. Uvjerljivo najjeftinija ponuda na ‘Njuškalu‘ u ponedjeljak je bila ona od 28 eura za gornje tribine, sektor 301. I to 4. prosinca. Što bi se rječnikom osamdesetih reklo - ‘Navali narode, još malo pa nestalo! Još samo danas ovdje, a sutra tko zna gdje!‘

04. svibanj 2024 00:53